• Informatie

VICTORIOUS VERPLAATST NAAR zondag 4 APRIL 2021, TICKETS BLIJVEN GELDIG

8 april 2020
Beste festival-ganger,

Zoals iedereen begrepen heeft kan ook de editie van Victorious 2020 helaas geen doorgang vinden vanwege het Corona-virus.

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met alle betrokkenen en hebben besloten het evenement een jaar op te schuiven naar zondag 4 april 2021, wederom in het Paasweekend waar het thuishoort!

De reeds aangeschafte tickets blijven gewoon geldig voor de 2021 editie! Voor de zekerheid sturen wij 2 dagen voor het evenement nogmaals uw tickets toe naar hetzelfde mailadres waarmee deze aangeschaft zijn.

Wij hopen op jullie begrip en steun en zullen er als organisatie alles aan doen om in 2021 een fantastische editie te realiseren!

Voor nu wensen wij jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, blijf gezond!

 

Team Victorious

------------------------------------------------------------------------------------
 
24 maart 2020
Best Victorious-ganger,

Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen inzake het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt Victorious op 12 april 2020 te verplaatsen naar een andere datum.
 
Het is niet alleen voor ons een tegenslag, maar ook voor de dj’s, leveranciers, personeel en natuurlijk ook voor jullie als bezoeker van Victorious! Het treft niet alleen de evenementenbranche maar helaas iedereen. Onze gedachten gaan dan ook uit naar alle slachtoffers en nabestaanden van het virus.
 
Achter de schermen zijn we inmiddels met alle betrokkenen in gesprek over verplaatsing van Victorious naar een nieuwe datum. Dit vergt immers de nodige tijd en daarom vragen wij jullie nog even geduld te hebben. Uiteraard zijn de reeds gekochte tickets voor 12 april 2020 ook geldig voor de volgende editie. Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen via de website en social media.
Voor nu wensen wij iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen wij u in goede gezondheid terug te zien bij de eerstvolgende editie van Victorious!!!
 
------------------------------------------------------------------------------------
 
15 maart 2020
Beste dance-liefhebbers,

Net als iedereen volgen wij de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) op de voet, de gezondheid van onze bezoekers heeft de allerhoogste prioriteit.
Hou onze website en social media in de gaten voor updates!

------------------------------------------------------------------------------------

 

Op zondag 12 april starten we het 2021 festivalseizoen weer met Victorious Alkmaar!!! Eerste Paasdag vanaf 14:00 uur ben je van harte welkom op dit fantastische dance-event. 

Muziek tot 22:30 zodat iedereen weer fris en fruitig aan het Paasontbijt kan aanschuiven op de vrije maandag.

Victorious, activiteit van KaasPop B.V.
Datum: zondag 4 april 2021
Tijden muziek: van 14:00 – 22:30 uur
Adres: Olympiaweg 26, Alkmaar
Min. Leeftijd: 18 jaar
Lockers: aanwezig

koop tickets
De ticketverkoop is begonnen!!!

Bestel nu je tickets!!!