Hoe kom je er?

Pendelbus (bestel ze vooraf via onze TICKETSHOP)
Vanaf de achterkant van het Alkmaar Centraal station rijden er pendelbussen naar het evenemententerrein. Een retour kost € 6,- en kan alleen online via de link "tickets" aangeschaft worden, de buschauffeur zal dit ticket scannen. 
Vanaf 30 minuten voor aanvang van het evenement zullen de pendelbussen klaar staan om u naar het evenemententerrein te brengen. De bussen zullen herkenbaar zijn aan het Victorious logo achter het voorraam.

Openbaar vervoer
Vanaf Alkmaar Centraal station, pak bus 165 naar Egmond aan Zee, uitstappen op de Olympiaweg. Bus 165 gaat één keer per half uur.

Met de auto
Voor de navigatie: Olympiaweg 28, 1816 MJ, Alkmaar

Neem vanaf de ring Alkmaar (N9) de afslag naar Egmond (N512) en volg de instructies op de aangewezen borden en of van de verkeersregelaars.

Parkeren
Parkeren is GRATIS en op 5 minuten lopen van het evenemententerrein, volg de instructies op de aangewezen borden en/of van de verkeersregelaars. Er is niet continue toezicht op de parkeerplaats.
De organisatie houdt zich niet verantwoordelijk voor vermissing en/of schade aan voertuigen.

Op de fiets
Het evenemententerrein ligt aan de Olympiaweg achter de wijk Hoefplan op weg naar Egmond aan Zee. Vóór het terrein is er de mogelijkheid om je fiets te stallen, hier is geen toezicht op.
De organisatie houdt zich niet verantwoordelijk voor vermissing en/of schade aan fietsen.

Kiss & ride
Volg de borden en/of de aanwijzingen van de verkeersregelaars, kan niet missen!

Taxi’s
Op het grote parkeerterrein (voor het wielerstadion) zullen taxi’s klaar staan om jullie veilig weg te brengen. Volg de instructies op de aangewezen borden en/of van de verkeersregelaars.